Wil je Individuele Rondreis Marokko bezoeken ?

In het rijtje exclusieve reizen op maat bekleedt een individuele rondreis Marokko een voorname plaats. Marokko is namelijk betoverend mooi en heeft diverse prachtige steden, de Sahara en het Atlasgebergte om maar eens wat highlights te noemen. Een rondreis Marokko is dan ook meer dan de moeite waard.

Individuele Rondreis Marokko

Je komt echt in een geheel andere wereld terecht

Een individuele rondreis Marokko voelt als een sprookje, wamt je komt echt in een geheel andere wereld terecht. De palmbomen in de Sahara of een tochtje aldaar op een kameel, het zal ongetwijfeld in het programma van de individuele rondreis Marokko staan. Tijdens de reis lees je in je boekje wat je ziet, want uiteraard heb je die steeds binnen handbereik. Dat zal ook gelden voor een bezoek aan oase stad Erfoud, waar de zonsopkomst bekend staat als een van de mooiste die er is. Een individuele rondreis Marokko kan simpelweg niet zonder een bezoek aan Marrakech, een Koningsstad.

Marrakech wordt ook wel de rode stad genoemd, je gaat zie waarom dat zo is

De individuele rondreis Marokko zal je ongetwijfeld naar Marrakech voeren, gelegen aan de voet van het Atlasgebergte. De stad wordt ook wel ‘rode stad’ genoemd en zeker in de medina is het goed toeven en vermaak jij je gemakkelijk enkele uren. Djemaa el Fna geldt overigens als kloppend hart van Marrakech, een stad met heel veel eetentjes, muzikanten en waar je zelfs de al vergeten slangenbezweerders nog treft. Marrakech is echter ook zeker de stad van geurende kruiden, kleurrijke lampions en van de geknoopte tapijten. De smalle steegjes zijn ook kenmerkend voor deze wereldstad.

Ook een bezoek aan de mooiste zonsopkomst van het land is een zekerheidje

De individuele rondreis Marokko en een bezoek aan Erfoud is een zekerheidje. Het geld als een van de grootste oases van het land. Het kleine handelsplaatsje beschikt over zeker een miljoen palmbomen. Maak een excursie met de auto en bedwing bijvoorbeeld de zandduinen van Merzouga. Rabat? Natuurlijk is dat ook onderdeel van je individuele rondreis Marokko. Rabat is gelegen aan de Atlantische Oceaan en geldt als de vierde Koningsstad van Marokko.

Okergele stadsmuren

Rabat heeft tijdens je individuele rondreis Marokko ontzettend veel te bieden. Rabat is echter vooral een explosie van kleuren; denk maar eens aan de okergele stadsmuren en witgekalkte huizen. Eyecatcher is en blijft echter de Hassantoren, een 44 meer hoge toren versierd met ornamenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *