High tea Utrecht

High tea Utrecht

 

Genieten van een high tea betekent genieten van een gezellig samenzijn met familie, vrienden of collega’s waarbij je geniet van alleen de lekkerste zoete en hartige hapjes. Daarbij krijg je verschillende soorten thee geserveerd. Hoewel er gesproken wordt over hapjes en thee, is het verstandig om voor een high tea nooit teveel te eten. Want een high tea in Utrecht vult wel, om het zo maar eens te zeggen.

 

Queen Victoria

High tea is iets Brits en gek genoeg is een high tea daar toch iets heel anders dan wat wij onder een high tea in Utrecht verstaan. Ooit meende Queen Victoria dat de tijd tussen de lunch en het diner te lang was. Ze kreeg in die periode kennelijk honger En dus ontstond de high tea, die deze leemte in moest vullen en dat ook deed. Wat ook nadrukkelijk verschilt tussen een high tea in Utrecht en die in Groot Brittannië is de tijd. In ons land wordt een high tea vaak rond de klok van drie uur in de middag gehouden, aan de andere kant van het kanaal begint men pas om 17.00 uur en geniet men dus ook later van het diner, als ze dan nog honger hebben overigens.

 

Witte bonen in tomatensaus

Betekent een high tea in Utrecht zoete en hartige hapjes en wat thee en koffie, daar pakt men in het land waar de high tea uitgevonden werd echt uit en lijkt een high tea wel wat op een ontbijt. Men serveert namelijk witte bonen in tomatensaus bij de high tea, net als eieren, wit brood, worst en chips. Iets totaal anders dan je krijgt bij een high tea in Utrecht dus. Knap dat ze later op de dag in Groot Brittannië ook nog dineren.

 

Ook voor managers

Thee speelt natuurlijk een belangrijke rol als je kiest voor een high tea in Utrecht. Je krijgt in elk geval diverse soorten thee voorgeschoteld, meestal gaat het dan om zwarte en groene thee, kruidenthee, thee met gedroogd fruit en thee met bloemen accenten. Ook de high tea in Utrecht wordt door heel veel nieuwe groepen mensen ontdekt. Ook het bedrijfsleven. Niet zelden worden managers er op uit gestuurd om te brainstormen en doen ze dit met een wandeling in het bos gecombineerd met een high tea in Utrecht. Daarbij gaat het dus minder om de hapjes maar meer om het samenzijn en de gesprekken die tijdens de high tea in Utrecht gevoerd kunnen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *