Beveiliging bedrijfspand Amsterdam

Beveiliging bedrijfspand Amsterdam

 

Je bedrijf is je trots. Je wilt dan ook niet dat er ooit iets mee zou gebeuren. Toch zijn inbraken meer voorkomend dan je in de eerste instantie zou denken. Het gebeurt meer en meer. Daarom is het belangrijk dat je je bedrijf goed beveiligd. Je kan dit doen door te kiezen voor professionele beveiliging bedrijfspand in Amsterdam (of in de regio waar je woont). Maar wat kan jij zelf doen om de veiligheid van je bedrijfspand te garanderen?

 

Tips voor het beveiligen van je bedrijfspand

 

In je bedrijfspand liggen vaak waardevolle spullen en die wil je dan ook zo goed mogelijk beschermen. Gelukkig doe je dit eenvoudig met onderstaande tips!

 

Tip 1: beveilig je ramen en deuren met hang- en sluitwerk

 

Dit is de perfecte basis voor een goede beveiliging van je bedrijf. Goed hang- en sluitwerk zal misschien niet volstaan, maar het is zeker al een goed begin! Hoe herken je veilig hang- en sluitwerk? Niet elk slot is even veilig. Wil je zeker zijn van de veiligheid? Kies dan voor hang- en sluitwerk met een veilheidscilinder en een certificaat. Zo ben je er zeker van dat je pand voldoende beveiligd is. Een slot moet het SKG keurmerk hebben en het liefst een I3-label. Daarnaast zijn ook elektrische sloten een goede keuze om je pand mee te beveiligen. Een extra tip: bevestig rolluiken aan de ramen, door rolluiken wordt het voor inbrekers namelijk nog moeilijker om binnen te geraken!

 

Tip 2: ook een goede verlichting is van belang

 

Inbrekers kiezen de huizen en panden waar er schijnbaar geen leven blijkt te zijn. Door te kiezen voor goede verlichting binnen en rond je bedrijfspand, creëer jij de illusie dat er iemand aanwezig is en daardoor zal de inbreker minder geneigd zijn om in je pand binnen te breken. Als ze toch binnenbreken, dan zorgt goede verlichting ervoor dat ze beter herkenbaar zijn op de camera’s. Nog een handig voordeel!

 

Bewakingscamera’s zijn een must voor jouw bedrijf

 

Als er iets is dat niet uit je bedrijf mag ontbreken in zake beveiliging, dan is het een bewakingscamera, of beter gezegd bewakingscamera’s. Want hoe meer bewakingscamera’s er zijn, hoe groter de kans is dat je verdachte activiteiten vroegtijdig kunt opsporen. Bewakingscamera’s werken efficiënt op verschillende manieren; wanneer een inbreker de camera’s ziet zal hij al minder geneigd zijn om in te breken. Daarnaast zorgen bewakingscamera’s er ook voor dat je de inbreker kunt erkennen en dat je vroegtijdig kunt ingrijpen!

 

Tip 4: Installeer obstakels

 

Je bedrijfspand beveiligen, doe je door het installeren van verschillende obstakels. Daarmee bedoel ik voorwerpen die de toegang tot je bedrijf erg moeilijk maken, denk maar aan een hek, een toegangspoort of een slagboom. Ook hekwerk heeft een goed effect! Maak het de inbreker onmogelijk en ontmoedig hem volledig om in jouw bedrijf in te breken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *