Supernova: Een Dolphin script installeren

 

Dolphin scripts hebben verschillende bestandsextensies (. ZIP,. LUX,. LUA,. DTL of een combinatie van deze bestanden). Afhankelijk van het type bestand dat je downloadt, volg je stap voor stap de onderstaande instructies om een script te laten werken.

Instructies voor het installeren van LUA-of LUX-bestanden

1.Download het script bestand naar een map op uw harde schijf.

2.Als je werkt met Dolphin software versie 10 of eerder, open je het Configuratiescherm van het Dolphin product en kies ‘Importeren’ van de “Map” menu.

Voor versie 11 gebruikers, opent u het Configuratiescherm van het Dolphin product en kies ‘Importeer’ uit het menu “Bestand”.

3.Browse naar het bestand dat u hebt opgeslagen in stap 1 en importeer het.

LET OP:.. Om aan lua of lux bestanden in het importeren venster te zien moet u wellicht ‘Files van het type’ veranderen in het meerkeuze menu.

Instructies voor het installerem van ZIP-bestanden

1.Download het ZIP-bestand naar een map op je harde schijf.

2.Unzip het ZIP-bestand of kopieer en plak de inhoud naar een map op je harde schijf.

3.Het ZIP-bestand moet een bestand hebben met de naam README.TXT. Lees dit bestand voor verdere instructies en het script te installeren. Als er geen Lees-mij bestand is opgenomen, importeer het script file (s) uit de “Map” menu zoals hierboven beschreven.

Opmerking: De meeste script bestanden hebben een installatiebestand (.exe) in het ZIP-bestand, dat het script bestand voor je installeert. Kies het installatiebestand (bijv. “Supernova_Script_installer.exe”) om het uit te voeren. Automatisch worden de scriptbestanden geinstalleerd. Mogelijk moet je opnieuw opstarten voordat het nieuwe script wordt geladen.

Bartiméus logo


Print page