Bartiméus podcast iAsk 179 (29 september 2016)

Play

Vragen

  • Ik hoor rangschik apps op mijn iPad terwijl ik anders veeg.
  • Navigatie app Kaarten gebruikt. Moet vergrendeling uit? VoiceOver alles wordt dubbel uitgesproken.
  • App: Heel Holland bakt, niet toegankelijk.
  • Vaak hoor ik de muziek aan of uit gaat terwijl ik wil dicteren.

Onderwerpen

  • Update iOS 11 en 11.01 op de iPhone.

Tips

  • App Route.nl

Inmiddels is iOS versie 11.02 en 11.02 uitgekomen. In deze versies kun je met vegen niet meer bij de terug knop komen in Whatsapp.  In de NOS app als je op een kop tikt springt hij naar het verkeerde artikel. Laat even weten wat jou ervaring is met deze updates in de opmerkingen hieronder.


Print page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *