App: Hokusai – Audio editor

Op zoek naar een audio editor app voor iphone waarmee je kan knippen, plakken feeden effecten mixen van tracks managen van projecten importeren / exporteren, opnemen met microfoon of muziek mixen uit allerlei bronnen en synthesizers  en nog veel veel veel en veel meer.

Hokusai heeft voor voiceover allerlei extra editor opties ingebouwd zodat je makkelijk heen en weer kan spoelen met kwart, half, normaal dubbel en 4 keer zowel voor heen als terug. Ook het selecteren van delen van een track is goed toegankelijk. Deze opties staan goed beschreven in de engelstalige help.

Omdat ik niet een heel ervaren audio maker ben heb ik erg veel aan de help gehad die zeer duidelijk en uitgebreid is.

Er zijn veel sliders om volume of sterkte van een bepaald effect in te stellen. dit soort controls is op een iphone of ipad perfect te bedienen. Deze  sliders geven vaak problemen op pc qua toegankelijkheid.

De prijs is gratis voor de basis versie en er zijn een aantal pakketten die je erbij kan kopen van 2,99 per pakket of 8,99 voor alles met gratis updates voor in de toekomst.
Ik spreek podcasts in via Listrecorder en poets ze op met Hokusai.

Naast een heel leuk stuk speelgoed heb ik er weer een tool bij die verdient om in een audio map op mijn eerste scherm te verschijnen.

Link naar de Appstore:
https://itunes.apple.com/nl/app/hokusai-audio-editor/id432079746?mt=8

Ik vind het een geweldige app met zowaar echte aanpassingen voor voiceover die bij detectie van voiceover automatisch beschikbaar zijn.
Je kan hem alleen in liggende stand gebruiken dat is wel even wennen, maar tjonge wat een mooie app!!!!
Ik werk er niet professioneel mee, dan heb je mogelijk nog meer wensen hoewel ik me niet helemaal voor kan stellen welke.


Print page